Adelina Hasani prezanton nënën e saj, befason me fjalët për të


Prezantuesja televizive, Adelina Hasani, prej vitesh në rrjete sociale e ka ilustruar raportin e shkëlqyer dhe lidhjen tejet të afërt me familjen.

Prezantuesja, e ka përjetuar rëndë humbjen e babait në kohën e pandemisë Covid 19-të.

As në urimin e ditëlindjes së nënës së saj, Adelina nuk ka lënë pa e përmendur babain e saj të ndjerë.

Ajo, në urim, falënderon prindërit që e kanë mësuar të jetë njeri i drejtë, shkruan “Kosovarja”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *