“Situata është e rënduar”, Blero ka një kërkesë për gazetarët


“Situata është e rënduar”, Blero ka një kërkesë për gazetarët

Artisti kosovar, Blerim Muharremi, ka konfirmuar publikisht ndarjen e tij me bashkëshorten, Afrona Diken.

Pas këtij konfirmimi, Blero ka kërkuar nga gazetarët që të mos merren më me këtë çështje pasi që situata është e rënduar.

Ai përfundimisht ka kërkuar mirëkuptimin e të gjithëve dhe sipas tij ky do të jetë sqarimi i fundit rreth marrëdhënies me Afronën./inFokus/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *