Pamje të frikshme shfaqën në qiellë, video bëhet hit në internet


Një video e cila po qarkullon së fundi në rrjetet sociale, duhet ta shohin të gjithë filozofët, udhëheqësit shpirtërorë e sidomos ateistës, sepse ajo që është parë, ka dhënë plot dëshmi të reja për shqyrtim.

Në qiell, tek retë është shfaqur një gjë e pazakontë e që disa po thonë se është ‘’Perëndia’’ . Duket të tregojë një figurë misterioze që ecën në një qiell gjatë një stuhie. Videoja ka habitur të pranishmit dhe është xhiruar nga një vajzë dhe e cila dëgjohet duke thënë “Shikoni atë çka është shfaqur drejtë në qiell … kjo është ajo që mori pushtetin,”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *