Një muaj pas ndarjes, kjo ishte deklarata e Bleros lidhur me raportin e tij me Afronën


Një muaj pas ndarjes, kjo ishte deklarata e Bleros lidhur me raportin e tij me Afronën

Pas disa muajsh raportimesh, sot artisti Blerim Muharremi konfirmoi ndarjen nga Afrona.

Ai lajmin e konfirmoi me anë të një postimi të gjatë në Instagram.

“Meqenëse do të jetë adresimi im i fundit lidhur më këtë temë.

Unë dhe Afrona Dika i kemi dhënë fund martesës sonë 2 vjecare në Maj të këtij viti.

Arsyet janë tërësisht personale dhe që na përkasin vetëm neve.

Nuk ka pasur asnjë moment hapësirë për interpretim, keqinterpretim apo përdorim të imagjinatës”, shkroi ndër tjerash Blero.

Blero përmes këtij postimi lëri të kuptohej se dyshja i kanë dhënë fund martesës në Maj, mirëpo në Qershor ai pati dhënë një intervistë për “Mirage” ku nga gazetari u pyet për raportin e tij me Afronën.

Se cila ishte deklarata e Bleros në “Mirage”, lidhur me raportin e tij me Afronën një muaj pas ndarjes e kuptoni në materialin në vazhdim:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *