Nënë e bijë mahnitin me dukjen, si të ishin motra


Shyhrete Bheluli dhe Engjellusha Salihun i shohim shumë bashkë.

Kjo pasi i lidh profesioni ku edhe këndojnë githmonë bashkë.

Së fundmi Engji ka publikuar një video ku shihen bashkë me Shyhreten.

Vëmendje marrin me dukjen, ku Shyhretja duket si vajzë e re./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *