Adelina Berisha më në fund jep lajmin e madh për fansat e saj


Adelina Berisha më në fund jep lajmin e madh për fansat e saj

Kemi diçka të re nga Adelina.

Këngëtarja Adelina Berisha do të jetë aktive edhe këtë vjeshtë

Ajo ishte aktive me këngën e saj më të fundit “Me kadal” bashkë me Sabianin, e cila ishte një hit veror.

Tani Adelina ka shkruar se ajo do të lansojë një këngë të re nesër.

Këtë paralajmërim ajo e ka bërë në story të Instagramit ku edhe ka treguar titullin e këngës, që është “Harrom” si dhe ka postuar një varg të këngës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *