“Si është të jesh vajza e Alketës?”, Nicol habit me përgjigjen!!!


Nikol u bë e njohur për publikun vetëm pak muaj me pare, kur ajo vendosi te hapte një llogari te veten ne Instagram dhe te postonte foto te saj.

Dashur apo padashur, Nikol u njoh si vajza e Alketes e ne shume pak dite arriti një numër
shume te madh ndjekësish.

Por, si ndihet vete Nikol për këtë gjë?

Si është te jesh “goca e Alketës”?

Kësaj pyetje te ndjekësit ne një pyetësor ne Instagram, Nikol nuk mund t’i përgjigjej me
mire se kaç:

“Nuk është diçka qe e lejoj te me ndikoje jetën e përditshme.

Jam krenare qe jam vajza e saj & ajo është një pike reference me shume rendësi dhe vlere për mua, por ne fund te ditës unë jam Niki dhe dua ta arrij suksesin për shkak te vetes time, jo si ‘Goca e Alketes”./loki


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *