Përpos zërit unik, Diona Fona na zbuloj talentin e fshehur


Përpos zërit unik, Diona Fona na zbuloj talentin e fshehur

Diona Fona është nja këngëtaret që dallohet për zërin e saj.

Përpos në të incizuar dhe me videoklipe, artistja shpesh këndon edhe drejtpërdrejt.

Kështu edhe së fundmi e ka realizuar një video të tillë për fansat ku ka qenë duke kënduar, ndërkohë që na e zbuloj edhe talentin e fshehur.

Këngëtarja shihet duke luajtur melodinë me piano, dhe e realizonte kaq bukur njëherësh që të dyja talentet, dëgjojeni!/Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *