Përmes një letre të gjatë Blero e konfirmon ndarjen nga Afrona


Përmes një letre të gjatë Blero e konfirmon ndarjen nga Afrona

Këngëtari i njohur, Blero Muharremi, e ka konfirmuar ndarjen nga Afrona Dika.

Ai këtë e ka bërë të ditur përmes një letre publike.

“Une dhe Afrona Dika i kemi dhene fund marteses sone 2 vjecare ne Maj te ketij viti. Arsyet jane teresisht personale dhe qe na perkasin vetem neve. Nuk ka pasur asnje moment hapesire per interpretim, keqinterpretim apo perdorim te imagjinatës”, ka shkruar Blero.

Mirëpo, Blero e ka një kërkesë.

“Une po ju drejtohem me nje kerkese per here te pare dhe te fundit, me shprese qe do te hasi ne mirekuptimin tuaj – ta leme ashtu sic eshte kete pjese te jetes sime dhe te mos merremi me gjate me te. Ky eshte vendim i cili na perkiste vetem mua dhe Afrones, ndaj dhe deshiroj qe ta mbajme te tille”, ka shkruar ai.

Letra e plotë:

Te dashur familjare, shoqe e shoke,

Te dashur miq, ndjekes te muzikes sime dhe ju qe fale jush jam ketu ku jam sot,

Te dashur gazetare (miq te mite dhe promovues te punes sime),

po e ndjej si obligim moral dhe si borxh ndaj jush qe te ..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *