Mihrije Braha e sjell dhjetorin në tetor


Mihrije Braha e sjell dhjetorin në tetor

Se Mihrije Braha është e paparashikueshme, kjo dihet.

Këngëtarja nuk ka asnjë kompleks dhe zakonisht e thotë atë që ajo e mendon realisht.

Mihrija, e vazhdon aktivitetin e përditshëm në rrjete sociale me foto të ndryshme, gjithmonë mjaftë atraktive.

Në postimin e fundit, ajo ka risjell fotot e dhjetorit të vitit të kaluar, edhe kjo ndodh tek Mihrija!/kryefjala


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *