“Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar”, hipnoterapeisti kosovar shokon të gjithë me këtë rrëfim


Njeriu q ë njihet si Mësues i Meditimit, dhe merret me “shërimin” e pacienteve me hipnoterapi, thotë se ka arritur te futet ne trupin e tij astral dhe te flas me Zotin. Bëhet fjalë për hipnoterapeistin Fatmir Mucolli, i cili në emision Kojshia Show kishte shokuar opinionin me rrëfimin e tij.

Për më tepër ai shpjegon fenomene te çuditshme se si iu shfaq ati Zoti. Mucolli tregon se si mbeti i paralizuar kur i ishte shfaqur një qenie, për të cilën ai pretendon se ishte Zoti. Ndiqeni emisionin nga minuta e 9:40 për m ë shumë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *