Video që të prek zemrën/ Dy motrat takohen me njëra tjetrën pas 36 vitesh, reagimi i tyre të rrëqeth


As Molly Sinert dhe as Emily Bushnell nuk dinin për të kaluarën e tyre, por diçka i bëri ato papritur të fillojnë ta kërkojnë atë, madje edhe duke bërë teste të ADN-së, ku rezultatet e këtij testi, ishin aq befasuese, sa që ua ndryshoi jetën të të dyjave.

Në moshën 36-vjeçare, ato u befasuan kur mësuan se ishin adoptuar dhe madje kishin një motër binjake. Edhe për të festuar ditëlindjen e tyre, ato u shfaqën për herë të parë ballë për ballë njëra-tjetrës. Ky moment tejet emocionues, ka prekur thellë në zemër të gjithë ata që e kanë parë.

Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *