Vajza shqiptare në halI të madh, kërkon ndihmën tuaj/ “Vëllai im punon jashtë, një natë dola në oborr dhe kapa kunatën duke…”


Vajza shqiptare në halI të madh, kërkon ndihmën tuaj/ “Vëllai im punon jashtë, një natë dola në oborr dhe kapa kunatën duke…”

Një vajzë ka zbuluar se gruaja e vëllait tra dhëton këtë të fundit. Vajza thotë se tr adhëtinë e ka zbuluar vetë një natë kur e ka zënë kunatën me një tjetër. Jam një vajzë korçare dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale.

Por në Tiranë u njoh me kunatën dhe u martuan. Ajo nuk i afrohet kërkund vëllait tim, por që të mos ja pr ishnim ne asnjëri në familje nuk dolëm kundër kësaj lidhjeje. Vëllai ka 5 muaj që ka shkuar jashtë vendit për një tip masteri dhe nusja e tij jeton me ne këto muaj.

Një natë dëgjova zhurma në oborr. Thashë çfarë të ketë bërë vaki. Dal dhe kur dëgjoj kunatën duke folur në telefon me një djalë që e kishte emrin Miri. Kjo i thoshte pa pikë t urpi në shtëpinë tonë: o Mir qafsha mamin vetëm ty të dua, por m’ka zënë halli s’kam ç’të bëj…

Jam dridhur e tëra kur dëgjova këto gjëra. Atë e kemi pritur si vajzën e shtëpisë. Tani ndihem shumë keq. Akoma u bënë 3 javë nuk kam folur me askënd për atë që kam zbuluar. Nuk di çfarë të bëj…

Kam fr ikë se vëllai do të mendojë se po ja bëjmë k astile. ose ajo do të nisë të bëjë skena e mamin e babin i kam me tension e s’dua t’më sëmu rën. Më thoni ju lutem si të veproj. Ajo pa pikën e tur pit flet e qesh me mua…kurse unë po vd es nga in.ati…”, shkruan ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *