WOOW:Errmal Mamaqi: O unë o Luana Vjollca në Klan


Mbrëmjen e sotme në “Dance Albania”, Alketa Vejsiu u shpreh se i mungon “Xing me Ermalin” dhe se nuk e kupton pse Ermal Mamaqi u largua.

“Dëgjo, na mungon ai “Xing me Ermalin”, nuk e di pse ike nga Klani, ishe dhe komshi shumë i mirë të betohem”, i tha ajo producentit.

Ai u përgjigj se tashmë është shumë vonë, sepse në vend të tij do të vijë Luana Vjollca.

Ermal Mamaqi: Tashmë është tepër vonë, Alketa.

Alketa Vejsiu: Asnjëherë nuk është vonë, kurrë mos thuaj kurrë.

Ermal Mamaqi: Tani, o unë o Luana këtu.

Alketa Vejsiu: Po pse, Klani është i madh, ka vend për të gjithë.

Ermal Mamaqi: E di, po nuk më pëlqen shumë parkingu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *