Nusja e Shkurte Fejzës i thotë disa fjalë edhe për familjen e burrit


Nusja e Shkurte Fejzës i thotë disa fjalë edhe për familjen e burrit

Dy ditë më parë, në familjen e Shkurte Fejzës u organizua një dasëm e madhe.

Këngëtarjaka martuar djalin e saj.

Ekipi i emisionit “Mirage”, ka ndjekur nga afër dasmën teksa ka sjellur pamje dhe detaje ekskluzive.

E një prononcim është marrur edhe nga nusja dhe dhëndri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *