Ja çfarë dhurate I ka bërë djalit dhe resë Shkurte Fejza


Shkurte Fejza këtë vikend ka pasur një gëzim të madh.

Ajo këtë të diele artoi djalin e saj
E shumë momente emocionuese janë publikuar në rrjete sociale, përcjell ORAinfo

Pas dasmës, Shkurte Fejza është pyetur se çfarë dhurate i ka bërë djalit dhe rejesë për martesë.

“Ne jemi dhurata. Çdo gjë që kemi është në disponim të fëmijëve Të mi”, ka thënë Shkurtja, duke lënë të nënkuptohet se nuk ka bërë ndonjë dhuratë të veçantë. /ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *