Çunat shokë, po gocat pse jo shoqe?


Çunat shokë, po gocat pse jo shoqe?

Ne emisionin e sotëm “Wake Up” e ftuar ka qenë Klea Huta.

Nga një bisedë në tjetrën, Klea është pyetur për raportin që ka (ose nuk ka) me Bora Zemanin.

Shkak u bë ngjashmëria midis të dyjave që për disa njerëz është e dukshme dhe vetë Klea u shpreh se ka ndodhur edhe ta ngatërrojnë me Borën.

Duke e ditur se partnerët e vajzave janê shumë shokë (Elgiti dhe Donaldi), natyrshëm lind pyetja, po gocat?

Klea u tregua e vendosur kur tha se edhe pse Borën e njihte që shumë herët, raporti ishte i njëjtë dhe nuk para dalin së bashku si çunat.

Çfarë nuk shkon këtu?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *