Albina Kelmendi shkruan fjalët më të ëmbëla për burrin e saj pas martesës


Albina Kelmendi shkruan fjalët romantike për partnerin.

Para dy ditësh (8 tetor) këngëtarja, Albina Kelmendi, e kurorëzoj dashurinë e saj me biznesmenin, Valon Vataj.

Kështu përmes rrjeteve sociale ajo po ndanë me ndjekësit imazhe të ndryshme nga nata e tyre speciale.

Së fundmi me imazhet përrallore të çiftit ajo ka shkruar në mbishkrim edhe fjalët romantike.

“Ti i dhe kuptim jetës sime”, kishte shkruar ajo duke ia bashkangjitur edhe një zemër të kuqe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *