“Udhë të mbarë dhe mos…”/ Rudina Dembacaj publikon mesazhin prekës të njeriut të shtrenjtë të aktores (FOTO)


Jo si gjithnjë, sot aktorja e njohur e humorit Rudina Dembacaj ka publikuar një fotografi të vecantë.

Në fakt në brendësi të fotos ndodhet një letër.

Këtë letër ajo e ka nga gjyshi i saj.

Në letër shohim disa fjlaë të ndjera: Rudi i gjyshit! Udhë të mbarë dhe mos na harro. Gjyshi të do shumë”.

“Udhë të mbarë dhe mos…”/ Rudina Dembacaj publikon

Në letër ndodhet data e shkrimit si dhe firma e gjyshit të saj.

Dhe jo vetëm kaq pasi letra duket që është vjetëruar, ndërkohë duket se Rudina e ka mbajtur më së miri dhe është përkujdesur më së miri për të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *