Rrëfehet Armina Mevlani: Një gjë kam mësuar nga Shkëlzeni dhe fisi i tij (FOTO)


Rrëfehet Armina Mevlani: Një gjë kam mësuar nga Shkëlzeni dhe fisi i tij (FOTO)

Armina Mevlani i jep mundësinë ndjekësve të saj në Instagram, të shprehin mendimin e tyre dhe të bëjnë pyetjet që dëshirojnë. E njëjta gjë ka ndodhur së fundmi dhe padyshim që mesazhet kanë qenë të shumta.

Nisur nga dasma që Armina organizoi me partnerin e saj Shkëlzen Berisha, ka pasur komplimenta të pafundëm. Madje e kanë konsideruar nusen më dashuri në Tropojë. Ndërsa, Mevlani ia ka kthyer:

“Tropojanët janë fantastik! Njerëzit me shpirt të madh. Këtë e kam mësuar dita ditës falë Shkëlzenit dhe fisit të tij”.

Këto fjalë ajo i ka shoqëruar edhe me një foto nga dasma, ku kërceu Vallen e Tropojës e veshur me kostum popullor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *