Reja e Shkurtës flet pas dasmës, ka disa fjalë për familjen e burrit


Reja e Shkurtës flet pas dasmës, ka disa fjalë për familjen e burrit

Flet nusja e Shkurte Fejzës, ka disa fjalë për familjen e burrit.

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta.

Erza ka treguar se prej vitesh janë në lidhje me Arbërin dhe dasmën e kanë shtyer prej kohësh meq nuk ishin të sigurt nëse do të bënin një dasmë të madhe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *