Pas martesës, nëna e Njomzës zbulon dhuratën e veçantë të saj për çifti


Pas martesës, nëna e Njomzës zbulon dhuratën e veçantë të saj për çifti

Nëna e Njomzës zbulon dhuratën e veçantë të saj për çiftin.

Me datë 6 tetor, Rinori dhe Njomza, çifti shumë i famshëm i rrjeteve sociale, kurorëzoi dashurinë e tyre shumë vjeçare me martesë.

Dasma u zhvillua në një nga restorantet në Gjakovë dhe kamera e Prive ishte e pranishme për të sjellë tek ju detajet nga dasma madhështore e çiftit Rinor – Njomza.

Emocionet e çiftit nuk mungonin, por as nga nëna e Njomzës e cila ndau pak minuta për mikrofonin e Prive, për të ndarë emocionet e saj si nënë, si dhe për të zbuluar dhuratën e veçantë të saj për çiftin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *