‘Nuk kisha çfarë të bëja’! Ami rrëfen momentin e frikshëm me të bijën


Amarda Toska ishte e ftuar së fundmi në rubrikën “50 pyetje” në “Prive”, ku rrëfeu momente nga jeta e saj që nga fëmijëria, planet për të ardhmen, biznesi e familja. Një nga pyetjet që iu drejtua Amit ishte edhe cili ka qenë momenti më i frikshëm që ka përjetuar në raport me fëmijët.

Ami u ndal tek një moment i sikletshëm, kur Sia ka qenë 1 vjeç dhe pësoi një djegie.

“Frika më e madhe ka qenë një moment i sikletshëm kur vajza jonë ka pasur një djegie në moshën 1-vjeçare. Fatmirësisht e kaluam, por atëherë ishte një frikë shumë e madhe sepse ti do ta ndihmosh me gjithë qenien tënde, por nuk ke ç’bën për atë gjë që tashmë është bërë”, tregoi Ami.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *