Mos e besoni po deshët, por Nora Istrefi sapo iu kthye dashurisë së vjetër (FOTO)


Mos e besoni po deshët, por Nora Istrefi sapo iu kthye dashurisë së vjetër (FOTO)

Kur flasim për Nora Istrefin dhe dashuri të vjetër nuk duhet t’ju shkojë mendja domosdshmërisht tek Roberti. Nora është një këngëtare mjaft e dashur për publikun dhe është gjithnjë në qendër të vëmendjes edhe për projektet që ajo publikon.

Së fundmi këngëtarja ka publikuar disa story në Instagram, ku në sy bie menjëherë look-u i saj i ri. Tashmë Nora ka befasuar me baluket e saj. Si ju duket?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *