Me minuta të tëra duke u puthur, dy konkurrentët nuk përmbahen në mes të studios del video e plote…


Një e papritùr ka ndodhùr sot në “Përpùthen”. Laùra dhe Arbri kanë shkëmbyer një pùthje të gjatë e pasionante në mes të skenës. Ndonëse nùk kanë shùmë kohë që njihen

Ndonëse nùk kanë shùmë kohë që njihen, dy konkùrrentët janë shprehùr se kanë shùmë kimi me njëri-tjetrin

Pas pùthjes, Laùrës iù mbùshën sytë me lot dhe tha se ndihej si adoleshente


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *