Kshtu kur e gjen nusen kengetare nuk paguan per dasem


Kshtu kur e gjen nusen kengetare nuk paguan per dasem,Albina kelmedi disa dite me pare kishte diten e dasmes dhe ia morri kenges per dasmen e vet

@switzerland901 #shqiptare #shqip #kosova?? @albinakelmendiofficial ♬ Originalton – Gjyljeta_77


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *