Enca shtatzënë: Jam e gatshme të bëhem nënë


Enca shtatzënë: Jam e gatshme të bëhem nënë

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhiu thotë se është gati për t’u bërë mama.

Artistja shqiptare hyri në Instagram dhe postoi një fotografi të një qenushi të vogël.

Ajo kërkoi nga ndjekësit e saj t’i tregojnë ku mund ta gjejë një të tillë pasi është gati për kujdesje ndaj qenve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *