A folën Remzia e Mihrija mbrëmë në dasmën e djalit të Shkurte Fejzës? – Kjo video tregon gjithçka!


Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi familjar. Të ftuar ishin edhe shumë fytyra të njohura publike, njëherit miq të këngëtares se njohur.

E pas deklaratës virale të Remzie Osmanit dhënë për emisionin “Mirage”, se nuk e ftoi në fejesën e djalit, Mihrije Braha, bashkë i bëri dasma e djalit të Shkurte Fejzës. Ekipi i emisionit “Mirage”, ishin atje dhe kanë sjellur pamje ekskluzive nga dasma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *