Xhensila Myrtezaj rrëfen mëkatin më të madh të saj


Xhensila Myrtezaj rrëfen mëkatin më të madh të saj

Në puntatën e radhës të “Më lër të flas” ishte e ftuar këngëtarja e njohur Xhensila Myrtezaj.

Në pjesën e dytë të emisionit, Xhensila foli rreth familjes së saj dhe pak për planet e së ardhmes.

Në një lojë të zhvilluar gjatë emisionit, vëllezërit Veshaj i kanë drejtuar disa pyetje duke u bazuar në titujt e këngëve të saj, ku një ndër to ka qenë se cili është mëkati më i madh i saj.

Xhensila: Nuk ka njerëz pa mëkate, por e rëndësishme është ti falësh me dashuri, por dashuria në ditët e sotme mungon…i thoni më shumë njerëzve të dua…Dashuria lan çdo mëkat, jo çdo mëkat por…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *