Shkurte Fejza i dedikon këngë resë në dasmë


Shkurte Fejza i dedikon këngë resë në dasmë

Ilir Berani ka realizuar një tjetër këngë, këtë herë për këngëtaren Shkurte Fejza.

Kënga ka për temë renë dhe Shkurte Fejza e ka kënduar premierë në dasmën e djalit.

Këngëtarja, ja ka thënë këngës teksa e kishte nusen e saj përballë.

Me poshtë, shihni pamje gjatë interpretimit mbresëlënës në atmosferën fantastike të dasmës./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *