Shkurta i bën befasinë më të bukur rejës së saj, i dedikon këngë


Shkurte Fejza i ka bërë një befasi resë së saj.

Ilir Berani ka realizuar një tjetër këngë, këtë herë për këngëtaren Shkurte Fejza.

Kënga ka për temë renë dhe Shkurte Fejza e ka kënduar premierë në dasmën e djalit.

Këngëtarja, ja ka thënë këngës teksa e kishte nusen e saj përballë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *