Reja e Shkurtës publikon pamjet e dasmës, velloja e saj madhështore mori vëmendjen


E vet nusja ka publikuar disa pamje nga dasma, ku velloja e saj mori tërë vemendjen.

Ajo po duket tejet e bukur dhe madhështore me këtë pamje.

Dasma dhe atmosfera sa ndizej secilen here me shume.Dasma dhe atmosfera sa ndizej secilen here me shume.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *