A folën Remzia e Mihrija mbrëmë në dasmën e djalit të Shkurte Fejzës?


Mbrëmjen e kaluar, djali i Shkurte Fejzës, i ka dhënë fund beqarisë, teksa është organizuar një dasëm e madhe.

Të ftuar ishin edhe shumë fytyra të njohura publike, njëherit miq të këngëtares.

E pas deklaratës virale të Remzie Osmanit dhënë për emisionin “Mirage”, se nuk e ftoi në fejesën e djalit, Mihrije Braha, bashkë i bëri dasma e djalit të Shkurte Fejzës.

Në storjen e përgaditur, mund të kuptoni se a kanë folur Remzia dhe Mihrija me njëra tjetrën në dasëm dhe shumë detaje të tjera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *