Vali Corleone e pyet: Sa përqind je budallë? – Përgjigja e Rasimit e lë pa mend


Vali Corleone e pyet: Sa përqind je budallë? – Përgjigja e Rasimit e lë pa mend

Lidhja e tij me të dashurën gjermane u bë fenomen në rrjetet sociale.

Vëmendje të madhe mori edhe martesa e tij, e Rasim Avdyli po vazhdon të jetë njëri ndër personazhet më të shikuara në tiktok në mbarë audiencën shqiptare, në anën tjetër, edhe, kohëve të fundit ka nisur të bëhet shumë aktiv me live në tiktok.

Personazhet shqiptare të tiktok-ut, shpesh herë mund t’i shohim duke hyrë së bashku live, në mënyrë për të tërhequr sa më shumë audiencë, kryesisht nga ndjekësit e njëri-tjetrit, por edhe ata që janë jashtë profileve të tyre.

Së fundmi, në tiktok, kanë hyrë live katër personazhe të njohura për publikun kosovar: Rasim Avdyli, Vali Vali Corleone Corleone, Fero dhe Linda Halimi, gjatë bashkëbisedimit, Vali Corleone i bën një pyetje të papritur Rasim Avdylit, dhe këtë ia vë si kusht për të qenë shok me të.

“Rasim, e kam një pyetje për ty nëse do me kanë shok me mu. Sa për qind je budallë?”, e pyet Vali Corleone atë. Rasimi me përgjigjen e tij bën që të shpërthejnë të qeshurat live në tiktok.

Vali thot tregom sa perqind je budall dhe Rasimi i pergjigjet 80% dhe fillojn te qeshin dhe ai behet shok me Vali Corleone.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *