Pikërisht sot Donaldi e gjeti të bëj shaka me Borën… Shikoni ç’ka bërë dhe do qeshni me lot


Pikërisht sot Donaldi e gjeti të bëj shaka me Borën… Shikoni ç’ka bërë dhe do qeshni me lot

Donald Veshaj ka qenë sot një nga suportuesit numër “një” të partneres së tij Bora Zemani.

Ai ka qëndruar në prapskena gjatë gjithë kohës si mbështetësi kryesor i Borës, e cila me siguri e ka përjetuar me emocion këtë natë të parë të “Dancing with the Stars”.

Donaldi e ka quajtur “yll”, e ka bërë për të qeshur dhe në fund ka bërë edhe një foto fiks si Bora të cilën e ka postuar vetëm pak minuta më parë në rrjetet sociale.

Kot nuk thonë gjeni një të dashur që ju bën për të qeshur sepse nuk do të ndaheni kurrë prej tij.

Dhe ja provat…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *