“Mund të humbja vajzën”, Floriana Garo rrëfehet si asnjëherë më parë, zbulon historinë e frikshme të jetës së saj


“Mund të humbja vajzën”, Floriana Garo rrëfehet si asnjëherë më parë, zbulon historinë e frikshme të jetës së saj

Floriana Garo, një nga figurat më të njohura të ekranit, fillimisht si moderatore dhe tashmë si pjesë e PD, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’.

Floriana ka rrëfyer për herë të parë, një nga historitë më të frikshme të jetës së saj, e cila ka ndodhur gjatë shtatëzanisë me vajzën.

Ester Bylyku: Kur ka qenë hera e fundit që ke derdhur lot gëzimi?

Floriana Garo: Kur kam lindur fëmijët, sepse me djalin ka shkuar më mirë, por me vajzën kam patur më shumë probleme. Kam menduar për një moment që edhe mund ta humbja. Dhe jo çdo gjë merret për të mirëqenë. Prandaj kur ajo lindi, kam qarë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *