“Vajzat më duan për lekë”/ Atdhe Xharavina habit me deklaratën e tij


“Vajzat më duan për lekë”/ Atdhe Xharavina habit me deklaratën e tij

Ish-konkurrenti u shpreh se ishte i ndërgjegjshëm që vajzat e duan për para dhe e cilësoi si diçka të dhimbshme por të vërtetë,

“Unë jam i medimit që si partnerja si gruaja nuk është e njëjta dashuri, sepse nësë gjejnë më mirë do të ikin, mami nuk ikën kurrë.

Në jetën e përditshme kjo gjë ndodhë sidomoa në ditët e sotme.

Shumicat qëndrojnë sepse jam mirë, kjo është shumë e vërtetë.

E dhimbshme sepse është realitet.”- u shpreh ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *