Martohet çifti i famshëm shqiptar, pamje nga dasma e tyre


Martohet çifti i famshëm shqiptar, pamje nga dasma e tyre

Një nga çiftet më të famshme të Instagramit, Njomëza dhe Rinor Kastrati, kanë kurorëzuar me martesë dashurinë e tyre.

Dyshja është shumë e njohur në Instagram dhe ndjeken nga mijëra fansa që kanë parë të rritet dashuria e tyre.

Çifti kanë më shumë se 6 vite bashkë.

Pamje nga dasma e tyre…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *