Ky është emri i bukur që Lulja vendosi t’ia lë vajzës


Ky është emri i bukur që Lulja vendosi t’ia lë vajzës

ule Hajdari sjellë në jetë vajzën pas shumë vështirësive

Blogeria Lule Hajdari, është mjaft e komentuar në rrjete sociale, për jetën e saj.

Ajo pasi kaloi sëmundjen e kancerit, u bekua edhe me një fëmijë.

Lulja tani ka dy vajza.

Ky lajm bëri që ajo të marr komente dhe urime nga shumë ndjekës.

Çifti vendosi që vajzën ta quaj Oriana.

Ne i dëshirojmë jetë të gjatë dhe te lumtur pranë familjes.

Ky është postimi:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *