Do të shkriheni së qeshuri si bënë “twerk” banori i “I’ts my home”


Do të shkriheni së qeshuri si bënë “twerk” banori i “I’ts my home”

Pavarësisht vales së gjatë të kritikave që po merr shou real “I’ts my home”, transmetimi në Youtube po vazhdon.

Ajo që vërehet është se tensionet kanë rënë dhe banorët tani po e shijojnë më shumë qendrimin në shtëpi.

Albiosi është një nga banorët, të cilit i pëlqen të luaj, te bëjë muhabet e thashethemeve dhe të vallëzoj “twerk”, shkruan “Kosovarja”.

Kjo ku Albiosi shihet duke vallëzuar lirshëm me Krinë, do t’iu shkrijë së qeshuri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *