Shyhretja rrezaton në këtë kohë me diell


Shyhretja rrezaton në këtë kohë me diell

Shyhrete Behluli gjithmonë përkujdesjen për vetën nuk e lë anash.

Ajo dallohet në të gjitha aspektet, dhe nuk ndalet duke korrur suksese të shumta, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh të fundit, me një fustan të bukur dhe rregullim perfekt këngëtarja bën dritë.

Theksojmë, edhe në stil të thjeshtë Shyhretja merr vëmendje dhe nuk mungon asnjëherë në lajmet rozë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *