Sa para i ka në bankë Butrint Rashiti?


Sa para i ka në bankë Butrint Rashiti?

Butrint Rashiti ka treguar sa para ka në bankë.

Ai ka treguar se ka para me pagu rrymen me honger dhe me pi.

Në 60 sekondat për Prive, këngëtari i baladave zbuloi edhe shumë gjëra të tjera rreth tij.

A është xheloz, a ka blerë klikime dhe a ka tradhtuar në lidhje.

Këto por jo vetëm i mësoni në videon e mëposhtme./prive


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *