Pas shumë vështirësive Lulja sjellë në jetë foshnjën


Pas shumë vështirësive Lulja sjellë në jetë foshnjën

Blogeria Lule Hajdari, është mjaft e komentuar në rrjete sociale, për jetën e saj.

Ajo pasi kaloi sëmundjen e kancerit , u bekua edhe me një fëmijë.

Lulja tani ka dy vajza, shkruan “Kosovarja”.

Ky lajm bëri që ajo të marr komente dhe urime nga shumë ndjekës.

Çifti vendosi që vajzën ta quaj Oriana.

Ne i dëshirojmë jetë të gjatë!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *