Luli ‘shkrihet’ pas Shyhretës, ky është veprimi i fundit i tij


Luli ‘shkrihet’ pas Shyhretës, ky është veprimi i fundit i tij

Kur Luli ‘shkrihet’ pas Shyhretës.

Shyhretja dhe Luli vazhdojnë të marrin vëmendje sikur në rinin e tyre.

Çifti në fjalë jetojnë jetë të lumtur, andaj edhe nuk mungojnë me imazhe të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Në një moment kur shihen duke ngrënë tortë, është Luli ai që e harron këtë ushqim duke u koncentruar me një shikim dashurie ndaj Shyhretës.

Për më shumë, shikojeni se si duken perfekt dyshja në fjalë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *