Gruaja e Sabri Fejzullahut si tigreshë kur e takon Vjollca Haxhiun


Gruaja e Sabri Fejzullahut si tigreshë kur e takon Vjollca Haxhiun

Tashmë edhe gratë e disa këngëtarëve tanë kanë nisur të shoqërohen me këngëtaret e estradës, gjegjësisht koleget e burrave.

Ky është edhe rasti i Neres, gruas së Sabri Fejzullahut, e cila është shoqe e mirë me këngëtaren Vjollca Haxhiu.

Madje, Vjollca nuk është shoqe e mirë vetëm me Neren e Sabriut, por edhe me Teuten e Sinan Vllasaliut, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë takim të Vjollces me Neren, kjo e fundit ka shkuar e veshur si tigreshë dhe po duket shumë më e re në moshë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *