Sa interesant duket fustani Ryvës


Sa interesant duket fustani Ryvës

Ryva Kajtazi në çdo paraqitje merr vëmendje me pozat e shumta që publikon.

Ajo me ndjekësit është aq e afërt saqë nuk ndalet duke publikuar momente të shumta nga përditshmëria, shkruan “Kosovarja”.

Në një fotografi të publikuar, këngëtarja merr vëmendje me fustanin e veçantë që ka veshur.

Si çdo herë, grimi në flokë dhe fytyrë nuk i mungon.

Shikojeni sa bukur duket.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *