Aida Doçi sa muajshe është shtatzënë?


Aida Doçi sa muajshe është shtatzënë?

Sa muajshe është shtatzënë Aida Doçi?

Aida Doçi pritet të bëhet nënë për herë të parë.

Prive e ka zbuluar lajmin dhe të dielën që kaloi ua solli juve përmes emisionit.

Por sa muajshe është artistja?

Burime të sigurta pranë saj kanë treguar se ajo tashmë është disa muajshe shtatzënë dhe pritet të lindë brenda pak muajve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *