Kaq shumë i është rritur vajza e vogël e këngëtares Arta Bajrami


Kaq shumë i është rritur vajza e vogël e këngëtares Arta Bajrami

Arta Bajrami është një nga këngëtaret që e ka preferuar një kohë publiku shqiptarë anë e mbanë botës.

Artistja ka qenë aktive kohë pas kohë edhe me projekte muzikore derisa i fundit është në korrik të këtij viti me titull “Enigmatik”.

Por, duke qenë aktive edhe në rrjetet sociale ajo ka treguar se është fokusuar më shumë në familjen e saj, siç dihet, ajo është nënë e tre fëmijëve, dy vajza dhe një djalë.

Duke mos treguar per publikun imazhe familjare, si rrallë herë së fundmi ka postuar në InstaStory disa fotografi të vajzës së vogël, e cila tani më nuk është e ‘vogël’.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *