‘Kam kokë katundari, kur e dua një gjë, e bëj’, Lindita Halimi flet për ndryshimin drastik në fizik


‘Kam kokë katundari, kur e dua një gjë, e bëj’, Lindita Halimi flet për ndryshimin drastik në fizik

Linda Halimi është përfolur shumë për ndryshimin e madh që ka pësuar në fizik.

Në një intervistë për Aldo Morning Show”, ajo foli dhe për ndryshimin që ka pësuar duke u shprehur se ka “kokë katundari” dhe nëse do ta bëjë një gjë, e bën.
Pjesë nga biseda:

Aldo: Ti je një nga shembujt e vullnetit.

Linda: E kam kokën e katunarit, kur them e bëj, e bëj.

Aldo: Ti je një nga shembujt se si njerëzit me vullnet mund të arrijë diçka. Vitet e kaluara unë të mbaj mend edhe të arrijë njeri me vullnet të mbërrijë në këtë shndërrim për mirë… Pleqtë thoshin mbaje shok atë që arrin të lerë duhanin dhe të dobësohet pa ndërhyrje. Dhe pas shumë vitesh ti mendjen aty prapë tek ushqimi?

Linda: Po unë tani do ha gjithmonë. Unë ha vetëm se kontrolloj porcionet, kaloritë dhe nuk ha në kohë të caktuar, është si agjërim, në orën 6 karbohidratet i ndaloj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *