E Kishte Mbajtur Të Fshehtë/ Vjen Në Jetë Vajza, Moderatorja Shqiptare Bëhet Nënë Për Herë Të Parë


E Kishte Mbajtur Të Fshehtë/ Vjen Në Jetë Vajza, Moderatorja Shqiptare Bëhet Nënë Për Herë Të Parë

E kishte mbajtur të fshehtë/ Vjen në jetë vajza, moderatorja

Prezantuesja e lajmeve Edona Zogu i ka munguar prej kohësh ekranit. Në këtë periudhë që ka qëndruar larg vëmendjes së mediave dhe publikut, ka të reja nga ana personale.

Edona është bërë nënë për herë të parë. Mësohet se së fundmi ajo ka sjellë në jetë një vajzë, emri i së cilës nuk është bërë i ditur.

E kishte mbajtur të fshehtë/ Vjen në jetë vajza, moderatorja

Lajmi është zbuluar nga burime të afërta pranë moderatores për “Prive.al”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *